Inaugurada la mostra d’homenatge a Juli Sánchez al Museu Vallhonrat

obres aigua
S’inicien les obres de renovació de la xarxa d’abastament del carrer Marconi
29 de marzo de 2022
ambulància
Mor un treballador en caure precipitat d’una nau industrial al polígon Rubí Sud
29 de marzo de 2022

Inaugurada la mostra d’homenatge a Juli Sánchez al Museu Vallhonrat

L’Auditori Vallhonrat va acollir el 25 de març la inauguració d’una exposició de fotografia dedicada a Juli Sànchez, que va morir l’any passat. De fet, no només es tracta d’una exposició, sinó que pretén ser un homenatge a una figura molt estimada a Rubí i que va participar activament en diverses entitats de caràcter esportiu, cultural i associatiu. 

La Comissió Juli Sànchez, creada per amics, familiars i companys de les diverses entitats de les quals formava part, ha creat aquesta mostra, que es pot visitar fins al dijous 7 d’abril. A la inauguració de divendres, molt emotiva, hi va assistir l’alcaldessa, Ana M. Martínez, acompanyada d’altres regidors i representants de la Fundació Museu Vallhonrat. També van participar en l’homenatge les seves filles, Pili i Aurora Sànchez, que van cantar una cançó en el seu record. Per tancar l’acte, es va oferir un ‘mojito’ als assistents, una beguda típica cubana.

El fotògraf, que a més de col·laborar amb el Gra, era també membre del Cent Patins, del Casal Catalanocubà José Martí i de l’Associació de Veïns del Carrer Sant Jaume, entre altres, era una persona molt estimada, com demostra el fet que la inauguració va comptar amb una gran participació.

La mostra que es pot veure a l’Auditori Vallhonrat es divideix en dos grans àrees: els retrats que va fer durant tota la seva vida i les fotografies que va fer a Cuba, país del qual era un autèntic enamorat.

Més enllà de la inauguració, la comissió ha preparat un homenatge a Juli Sánchez aquest dissabte al Casal Popular, que començarà a les 18 h, una activitat per la qual les invitacions ja estan exhaurides. Hi participaran representants de les diverses entitats de les quals formava part i també hi haurà diversos passis d’imatges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *