Camela, Nancys Rubias i Javier de Pecos, nous grups del cartell del festival RRandom

30 de mayo de 2022
ciclisme
El rubinenc Jordi Alba i el seu pare, de 70 anys, completen els 1.185 km en bici fins a Santiago
30 de mayo de 2022

Camela, Nancys Rubias i Javier de Pecos, nous grups del cartell del festival RRandom


El popular duo Camela, el grup Nancys Rubias liderat per Mario Vaquerizo, i Javier, l’exmembre del duet Pecos, són les últimes incorporacions al cartell del festival RRandom. Ràdio Rubí va avançar fa uns dies els noms de Camela i Nancys Rubias, mentre que divendres va ser l’Ajuntament qui va confirmar el concert de Javier de los Pecos.

Camela actuarà a l’Escardívol el dijous 30 de juny. Camela, considerat com el grup precursor de la tecnorumba, està format per Dionisio Martín i María de los Ángeles Muñoz i és un dels grups espanyols amb més vendes en les darreres tres dècades. Èxits com ‘No puedo enamorarme’ o ‘Sueño contigo’ els van catapultar a la fama, malgrat la manca de suport inicial de la crítica i de la indústria musical.

Pel que fa a les Nancys Rubias, la formació actuarà també a l’Escardívol el dissabte 2 de juliol. Les Nancys estan capitanejades per Mario Vaquerizo, conegut també per ser el marit de la cantant Alaska i representant de Fangoria. La seva música és una barreja de pop, glam i electrònica amb altes dosis d’humor a l’escenari. Entre els seus temes coneguts, ‘Sálvame’ o ‘Di que sí’.

El darrer nom confirmat és el de Javier de Pecos, més conegut com el Rubio de los Pecos. El duet, format per dos germans, va arrasar a finals dels anys 70 i principis dels 80 entre els i les adolescents de l’estat. El grup es va dissoldre a finals dels 80. Després d’una llarga trajectòria a la indústria musical, en 2012, Javier va iniciar la seva carrera en solitari.

Recordem que altres artistes i grups ja confirmats són Mishima, Gertrudis, La Salseta del Poble Sec, Versión Imposible, Los 40 On Tour i Ciao Rafaella.