Mishima, Gertrudis, la Salseta del Poble Sec i Versión Imposible, els primers noms del RRandom

lectors al tren
Lectors al tren! proposa una tertúlia sobre l’ús del mobil en els joves a partir de tres publicacions sobre el tema
12 de mayo de 2022
carmen moreno
L’autora rubinenca Carmen Moreno presenta la seva primera novel·la, ‘Un lugar llamado Wanda’
13 de mayo de 2022

Mishima, Gertrudis, la Salseta del Poble Sec i Versión Imposible, els primers noms del RRandom

El grup d’indie pop Mishima, la banda de rumba catalana Gertrudis o la incombustible formació La Salseta del Poble Sec són tres dels cinc primers noms conformaran el cartell de la sisena edició del Festival RRandom, que tindrà lloc del 24 de juny al 3 de juliol.

Així ho han anunciat aquest dijous l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, que han apuntat que el festival comptarà també amb un concert dels Versión Imposible, una banda que sempre ha tingut una gran acollida de públic, i Los 40 On Tour, amb la millor música pop punxada pels DJ de l’emissora de ràdio.

Els escenaris del Festival RRandom tornaran a ser l’amfiteatre del Castell, el teatre municipal La Sala i l’Escardívol. Aquest últim espai acollirà com és tradicional els concerts més multitudinaris i gratuïts.

Mishima i Gertrudis actuaran el dimecres 29 de juny a l’Escardívol, mentre que Los 40 On Tour tindrà lloc divendres 1 de juliol també a l’Escardívol. Per la seva banda, La Salseta del Poble Sec, que celebra el seu 45è aniversari, actuarà dissabte 2 de juliol a la plaça del Doctor Guardiet, espai que enguany se suma com a espai del RRandom, i Versión Imposible ho farà el mateix 2 de juliol, però a l’Escardívol.

Segons ha avançat l’alcaldessa, en total el festival comptarà amb una vintena d’actuacions, que s’aniran anunciant quan els tràmits de contractació estiguin totalment tancats. Com és habitual, alguns d’aquests concerts, com els que ja s’han confirmat, formaran part dels dies Festa Major, però altres no ho faran “perquè aquest festival ja té entitat pròpia”.

Martínez també ha assenyalat que “el retorn del festival ens fa molta il·lusió perquè suposa el retorn de la música en directe” i ha insistit que el cartell serà “molt potent” i estarà format “per grups de diversos estils musicals, perquè tothom pugui veure una part de les seves preferències musicals satisfetes”.

En el mateix sentit, el regidor de Cultura ha apuntat que el RRandom “és un festival eclèctic, com és la nostra ciutat”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *