Campanya nadalenca per estimular les compres entre el comerç local

Imagen noticia
Els Bombers de Rubí, sota mínims
18 de diciembre de 2018
El moment de fer un pas endavant
21 de diciembre de 2018

Campanya nadalenca per estimular les compres entre el comerç local

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí i Comerç Rubí han impulsat una nova edició de la campanya nadalenca ‘Rubí, on visc, on compro’, que enguany està protagonitzada pel rei Gaspar. Segons ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, la voluntat del consistori és «acompanyar els comerciants de la ciutat, no volem fer una incitació al consumisme, però per Nadal cadascú compra en funció de les seves necessitats». Per això ha convidat als rubinencs a fer les seves compres entre les botigues rubinenques: «El comerç és un element de cohesió social i un dels motors de l’activitat econòmica de Rubí».

La màxima responsable municipal ha subratllat que la campanya té un doble vessant. Per una banda, pretén «cultivar el sentiment de pertinença a la ciutat», i de l’altra «reforçar i millorar el comerç local».
Pel president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, l’activitat dels comerciants «fan que la ciutat sigui viva i dinàmica» i ha insistit que «no cal sortir de Rubí, perquè a la ciutat tenim de tot». El dirigent de l’entitat ha desitjat que la campanya nadalenca, la més important de tot l’any, «sigui tan bona com la dels anys anteriors».

A més, Comerç Rubí i el consistori també ofereixen a la ciutadania activitats paral·leles de dinamització com la pista de gel, el trenet dels comerciants o el tió gegant dels comerciants, entre d’altres, que també animen a sortir a passejar per la ciutat.

Ana M. Martínez ha volgut destacar que aquesta és la primera campanya comercial des de la inauguració de l’ampliació de l’illa de vianants: «Creiem que l’ampliació serà molt satisfactòria per tots els comerciants, no només per als dels carrers remodelats».