Campanyes solidàries d’entitats rubinenques de cara al Nadal

Imagen noticia
ERC lamenta que el pressupost de l’Ajuntament disminueixi tot i la situació d’emergència social actual
20 de noviembre de 2020
Imagen noticia
L’artista Anna Tamayo farà un Market de Nadal en línia
24 de noviembre de 2020

Campanyes solidàries d’entitats rubinenques de cara al Nadal

Imagen noticia

Quan s\’apropen les festes nadalenques són moltes les entitats locals que preparen campanyes solidàries per destinar als col·lectius més desafavorits, com per exemple l\’Asociación Rociera Andaluza o l\’Associació de Veïns Districte V El Portal. En aquesta ocasió, però, les activitats s\’han hagut de replantejar per la situació sanitària, que impossibilita dur a terme la majoria d\’activitats relacionades amb aquestes campanyes solidàries.

En el cas de l\’Asociación Rociera Andaluza de Rubí ha anunciat que suspendrà el festival benèfic \’Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad\’, que l\’entitat fa 25 anys que celebra de forma anual. Com a alternativa, l\’entitat regional ha decidit continuar amb la campanya de recollida d\’aliments i joguines que es realitza al Mercat Municipal, que també fa habitualment. Així, des d\’aquest dilluns i fins al 23 de desembre, l\’associació estarà al Mercat recollint els aliments i les joguines en bon estat que la gent vulgui lliurar.
Tot el material recollit serà lliurat a Càrites i l\’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV).

Per la seva banda, l\’Associació de Veïns Districte 5 El Portal, de Ca n\’Oriol, tampoc podrà realitzar l\’activitat de lliurament de joguines als nens del barri amb l\’arribada del Pare Noel. En aquest cas, la junta de l\’entitat ha decidit invertir els diners previstos per aquesta activitat en la compra d\’aliments i fer el lliurament a ASAV i Frater-Nadal.