Carme Serra i Francesc Ribalda, homenajats al Casal de la Gent Gran

Imagen noticia
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
13 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Habitatge en crisi
15 de noviembre de 2019

Carme Serra i Francesc Ribalda, homenajats al Casal de la Gent Gran

Imagen noticia

El Casal de la Gent Gran de Rubí va retre un homenatge dijous de la setmana passada a Carme Serra i Francesc Ridalba, voluntaris del centre, a qui se’ls va agrair una llarga trajectòria d’esforç i dedicació al Casal.

Carme Serra, nascuda el 1940 a Gelida es va traslladar a Rubí el 1952. A la nostra ciutat va fundar una família i va treballar en una fàbrica tèxtil local. Carme ha cantat a la coral i és una artista fent brodats i cosits, que són petites obres d’art. Molt emocionada, va explicar que fa 25 anys que és usuària del Casal i que no s’esperava l’homenatge.

Per la seva banda, Francesc Ribalda, de 86 anys, ha estat fuster de professió i un apassionat pessebrista. De fet, és qui munta el pessebre del Casal cada any amb tota mena de detalls. També forma part de la Unió Coral Rubinenca, ja que les caramelles són la seva altra gran afició.

Tant la Carme com el Francesc van agrair l’homenatge i van destacar que es troben molt a gust: «Hi trobem germanor, amistat i ens ajudem els uns als altres, estem molt contents».

Jordi Canals, president de l’associació del Casal, va agrair el treball dels voluntaris i va animar la gent a anar al centre a fer activitats.