Imagen noticia
Alumnes del Pau Casals participen a un festival de filosofia
28 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí
2 de diciembre de 2019

Cartes de la Ciutadania

Les terrasses dels bars a l’avinguda Barcelona
Un es pregunta si algú es preocupa de controlar mínimament l’espai de vorera que poden ocupar les terrasses dels bars i altres establiments, i quan dic «terrasses», em refereixo al nombre de taules i cadires que hi poden posar. Tinc la sensació que la resposta és: NO. Per què alguns no tenen la corresponent autorització a la vista, ni el terra assenyalat.. mentre que la resta sí? Seria més senzill fer el seguiment, no creuen? Però encara seria més senzill poder transitar pel carrer major.
Un veí cansat que no li facin gens de cas.
Anton Roca Nunell

Visita de l’alcaldessa al Pla del Segador
L’alcaldessa, Ana M. Martínez, acompanyada de la cap de gabinet d’alcaldia, Dolors Conde, i dos regidors, va visitar dimarts de la setmana passada el nucli urbà del Pla del Segador. Aquesta visita va ser demanada per un grup de veïns davant la falta de manteniment (poda d’arbres, reg automàtic, neteja, etc), així com per l’incivisme freqüent de la gent que encara no recull els excrements dels gossos o la poca presència policial.

El Pla del Segador està situat a la cruïlla de la carretera de Sant Cugat amb el carrer d’Edison, és a dir, a l’entrada de Rubí, per això els veïns consideren que aquest indret hauria de tenir un millor aspecte. Sempre es parla dels moltíssims diners que costa solucionar els problemes que impliquen obres o remodelacions, però de vegades es tracta simplement de parar atenció als petits problemes coneguts com el dia a dia i mirar de posar-hi solució amb voluntat de treball conjunta.

Els veïns han valorat molt positivament la visita de l’alcaldessa perquè van tenir l’ocasió de manifestar totes les queixes que arrossegaven des de feia temps. La màxima responsable municipal ha reconegut que el ritme del manteniment de l’espai públic encara ha de millorar molt.

I amb l’esperança que l’equip de govern faci els deures, en acomiadar-se, un veí va dir que si ho fan bé els ho agrairem i si no, els ho retraurem.
Josep Abarca