CCOO reclama a l’Ajuntament que posi en marxa un nou Pla d’Igualtat

Imagen noticia
El Consell Local per la República es presentarà dijous vinent
5 de marzo de 2020
Imagen noticia
Cultura en femení amb el festival No woman no fest i l’espectacle ‘50.446’
9 de marzo de 2020

CCOO reclama a l’Ajuntament que posi en marxa un nou Pla d’Igualtat

Imagen noticia

El sindicat CCOO ha aprofitat el context del 8 de març per tornar a reclamar a l’Ajuntament l’aprovació d’un Pla d’Igualtat, ja que l’actual està caducat des del 2018. En un comunicat, CCOO considera que el fet que aquest pla no existeixi «és responsabilitat del govern municipal». El sindicat explica que ha intentat posar en marxa la negociació per aprovar el Pla d’Igualtat, però que l’Ajuntament no ha volgut seure a la taula.
També recorden que el novembre del 2018, el Ple va aprovar una moció en la qual s’havia de convocar una trobada amb tots els agents implicats en el Pla abans del febrer del 2019 i que encara no hi ha hagut notícies sobre la reunió.

Per últim, CCOO apunta que «no deixa de sorprendre» que Rubí, que «va rebre un premi en reconeixement de l’impuls de les polítiques feministes», «no negociï, aprovi ni implementi polítiques igualitàries internament».

Representants de CCOO han assistit a la lectura del manifest que ha tingut lloc aquest migdia amb pancartes reivindicatives i que demanaven aprovar el Pla d\’Igualtat.