Cicle de xerrades i tallers per als cuidadors de persones depenents

Imagen noticia
Antoni Bassas presenta a Rubí el seu llibre en homenatge als oients d’El Matí de Catalunya Ràdio
17 de junio de 2018
Imagen noticia
L’AUP denuncia que l’Ajuntament talla arbres i no els replanta
19 de junio de 2018

Cicle de xerrades i tallers per als cuidadors de persones depenents

Imagen noticia

El Grup Rubí Social, que gestiona les residències El cel de Rubí i la residència Conxita Valls, i l’Escola de cuidadors de l’Obra Social La Caixa organitzaran durant els propers mesos una ‘Escola de cuidadors’ a Rubí.

Es tracta d’un cicle de xerrades i tallers totalment gratuïts i oberts a la ciutadania que van destinats a aquelles persones que tenen cura de familiars dependents i que té com a objectiu principal donar suport i acompanyament en tot allò que el familiar pugui necessitar.

Aquest cicle arrenca el proper divendres 22 de juny a les 17 hores a la residència El cel de Rubí, a l’avinguda de l’Estatut, amb el taller ‘Cuidant el cuidador’. En aquest taller, s’ofereixen tècniques de relaxació i autocura i es treballaran estratègies perquè la persona cuidadora pugui tenir cura d’ella mateixa i alhora es deixi cuidar, utilitzant tècniques d’art teràpia i mindfulness.

També estan programats dos tallers més: ‘Parlem sobre el dol’, que es realitzarà el dia 6 de juliol a la tarda, i ‘Com afavorir el confort emocional i espiritual’, que està programat per al 21 de setembre.

Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a la residència El Cel de Rubí o bé trucar al 93 588 20 24.