CiU de Rubí creu que el procés nacional anirà lligat al que passi a les municipals

Imagen noticia
El comerç rubinenc incrementa un 5% les vendes de Nadal
16 de enero de 2014
Imagen noticia
La falta d’inversió en els polígons centra la trobada entre el PSC i Cecot
20 de enero de 2014

CiU de Rubí creu que el procés nacional anirà lligat al que passi a les municipals

Imagen noticia

Víctor Puig, alcaldable de Convergència i Unió (CiU) i actual regidor de la federació, considera que a les municipals s’ha de parlar sobretot del projecte de ciutat, però ha reconegut que no es pot obviar que “el procés nacional va lligat també al que passi als municipis”. En aquest sentit, Puig considera que aposten per tenir un Ajuntament que estigui al servei de la construcció del nou estat català: “A Rubí necessitem un Ajuntament sobiranista”.

En declaracions a l’emissora local Ràdio Rubí, l’alcaldable de CiU ha valorat positivament l’acord per avançar les eleccions del 27 de setembre. “No era fàcil posar en comú dues estratègies diferents de fer avançar el procés” admet Puig qui creu que l’acord assolit és “històric”. Des de CiU apunten que el 27 de setembre serà una oportunitat històrica però també un repte: “Aquests 8 mesos ens toca convèncer molta gent, explicar per què la independència és la millor opció per al futur de Catalunya”.

El candidat nacionalista també s’ha referit a un altre repte, el de recuperar un clima positiu i il·lusionant de cara a les eleccions, donant continuïtat a la consulta del 9N.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *