CiU projecta sis jornades obertes per dissenyar el seu programa electoral

Una motocicleta atropella una dona a l’avinguda l’Estatut
9 de enero de 2014
Torna el cicle ‘El documental del mes’ amb la projecció del títol ‘Everyday rebellion’
13 de enero de 2014

CiU projecta sis jornades obertes per dissenyar el seu programa electoral

Imagen noticia

Convergència i Unió (CiU) de Rubí arrenca l’any electoral organitzant un seguit de jornades obertes a la ciutadania amb la intenció de debatre i tractar les possibles mancances i els problemes de la ciutat. El pla de treball, que consisteix en 6 jornades participatives obertes que es faran durant el gener, es va presentar durant la celebració de l’assemblea de la federació, en què van participar militants i simpatitzants i durant la qual també es va explicar la feina feta durant el darrer trimestre.

Segons va explicar el candidat de CiU a les eleccions municipals, Víctor Puig, la missió de les trobades «no és fer l’enèsima llista de greuges sobre Rubí, sinó abordar els problemes de la ciutat de manera realista però eficaç per combatre la sensació d’estancament».

Pel que fa a les dates de la jornada, que es duran a terme a la seu del partit, ubicada al número 14 de la plaça Catalunya, arrencaran el dilluns 19 de gener a les 20.30 hores amb una trobada que girarà al voltant de la cultura, l’ensenyament i l’esport. La propera serà el dimecres 21 a la mateixa hora sobre serveis socials. El dijous 22 a les 14 hores es farà una trobada sobre joventut, mentre que el dissabte 24 a les 10.30 hores es tractaran els temes econòmics, d’indústria i d’emprenedoria. L’última setmana de gener es faran dues trobades més, la primera el dilluns 26 a les 20.30 hores sobre urbanisme i sostenibilitat, i la darrera el dimecres 28 a la mateixa hora, que se centrarà en la transparència i l’ètica.

En l’assemblea, Víctor Puig, va exposar els tres eixos del seu projecte per Rubí: la transparència en la gestió municipal, l’ambició i l’orgull de ciutat per fer de Rubí una ciutat més atractiva i la necessitat de tenir un govern que estigui al costat del país cap a la independència: «La marca Rubí té un gran potencial i des de l’Ajuntament cal renovació i il•lusió, i persones que posin tota la seva energia al servei de la ciutat», va afirmar Puig.