Comença el muntatge de la pista de gel a la plaça de la Nova Estació

Imagen noticia
Jornada de neteja de l’entorn natural al parc de Ca n’Oriol
29 de noviembre de 2018
Imagen noticia
La cinquena edició de la Fira del Vi torna a atreure milers de persones al Celler
3 de diciembre de 2018

Comença el muntatge de la pista de gel a la plaça de la Nova Estació

Imagen noticia

Els operaris comencen avui el muntatge de la pista de gel que l\’Ajuntament instal·la per les festes nadalenques des de fa cinc anys. La ubicació de la instal·lació continuarà sent la plaça de la nova Estació i anirà a càrrec de l\’empresa N-ICE Skating.

L\’obertura de la pista de gel tindrà lloc el 5 de desembre i s\’allargarà fins al 7 de gener. El preu de l\’entrada serà de 6 euros per 30 minuts d\’ús i inclou el lloguer dels patins. Els guants es poden portar de casa o comprar per un euro. Com és habitual, es poden aconseguir descomptes del 50% per patinar a la instal·lació a través dels comerços de la ciutat.

L\’horari de l\’obertura de la pista serà variable. Generalment, els dies lectius obrirà de 17 a 21 hores, mentre que els dies festius i de vacances escolars, romandrà oberta d\’11 a 21 hores, a excepció del 24 i el 31 de desembre, que tancarà una hora abans. De moment, el consistori encara no ha facilitat quin és el cost de la instal·lació.

A banda de la pista de gel, l\’altra activitat del Nadal confirmada és el túnel de llum ubicat al carrer Maximí Fornés. Es tracta d\’una instal·lació lumínica de 33 metres de llarg que funcionarà entre el 5 i el 6 de gener i que oferirà un espectacle audiovisual cada dia a les 18.30 hores i a les 20 hores. La instal•lació, que va a càrrec de Ximénez Ximénez Catalunya, té una despesa prevista de 135.520 euros.