Comença la tercera fase de l’ampliació de l’illa de vianants

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

Comença la tercera fase de l’ampliació de l’illa de vianants

Imagen noticia

Les obres de la tercera i última fase de les obres d’adequació de l’illa de vianants començaran a partir del 2 de juliol. Els treballs, que afectaran el tram del carrer Doctor Robert entre els carrers Vapor i Justícia, inclouen tasques d’urbanització i de renovació de la xarxa de clavegueram i abastament d’aigua i tindran afectacions sobre la mobilitat. Les obres tindran una durada de quatre mesos.

La primera actuació serà la millora de la xarxa de clavegueram a càrrec de Sorea i es dividirà en dues fases. La primera s’executarà del 2 al 13 de juliol i el carrer Doctor Robert entre els carrers Justícia i Narcís Menard quedarà tallat al trànsit. En la segona fase, que es desenvoluparà entre el 16 i el 27 de juliol, s’actuarà al carrer Doctor Robert entre els carrers Narcís Menard i Vapor.

Un cop acabades les obres del clavegueram, s’iniciaran les tasques de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua. En la primera fase, que serà entre el 30 de juliol i el 10 d’agost, el tram del carrer Doctor Robert entre els carrers Justícia i Narcís Menard tornarà a quedar tallat al trànsit. En la segona part, es duran a terme els treballs al tram del carrer Doctor Robert entre els carrers Narcís Menard i el Vapor, del 13 al 20 d’agost.

Quan estiguin enllestides les obres al clavegueram i a la xarxa d’abastament, s’urbanitzarà el tram entre els carrers Vapor i Justícia. Es crearà una plataforma única i es donarà continuïtat a la resta d’illa de vianants.

Es preveu que les obres estiguin acabades al novembre.