Un miler de persones gaudeixen del concert d’Ecos del Rocío

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

Un miler de persones gaudeixen del concert d’Ecos del Rocío

Imagen noticia

Ecos del Rocío va omplir l’amfiteatre del Castell amb les seves cançons, molt relacionades amb l’amor i la família, un concert que va fer les delícies dels fans del grup gadità, que va fer un repàs de pràcticament tota la seva discografia.

De forma amena i participativa, Miguel González, Jesús González, Francisco Izquierdo i Juan Manuel Niño van oferir un recital de dues hores durant les quals van cantar prop de 30 cançons, algunes de les quals només fragments que van anar enllaçant. ‘Hablando solo’ o ‘La casa de mi madre’ van ser algunes de les cançons més corejades per un públic que fins i tot va poder pujar a l’escenari per ballar en alguns moments del concert.

L’actuació musical, que pràcticament va durar dues hores, va ser molt emotiva, ja que entre cançó i cançó, el grup anava explicant el sentit i el significat de les lletres. El grup musical va arrencar l’actuació el 24 de juny al vespre amb ‘Himno para un luchador’ i, a banda dels seus èxits de sempre, també va interpretar algunes de les peces del seu darrer disc, ‘Una nueva vida’.