Comencen a pavimentar el darrer tram de l’illa de vianants

Imagen noticia
Una quinzena d’activitats per gaudir de la tercera Setmana de la Gent Gran
19 de septiembre de 2018
Imagen noticia
‘Over the limit’ explora els límits de l’esport en el documental del mes
21 de septiembre de 2018

Comencen a pavimentar el darrer tram de l’illa de vianants

Imagen noticia

Un cop finalitzades les tasques de renovació de les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua del carrer Doctor Robert, aquesta setmana han començat els treballs de pavimentació d’aquest tram de l’illa de vianants, que hauria d’estar enllestida a principis de novembre.

Amb aquesta darrera fase d’obres quedarà finalitzada l’adequació de l’illa de vianants amb la transformació dels carrers Maximí Fornés i Unió, la plaça Onze de Setembre, el carrer Magí Raméntol, el carrer Torrent de l’Alba i la plaça Bonaventura Josa. L’objectiu del projecte és incrementar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants, millorar la mobilitat, dissuadir les conductes incíviques en el trànsit i l’aparcament de vehicles i incrementar la tranquil·litat dels veïns.

Darrera fase
La darrera fase de les obres se centra en el tram del carrer Doctor Robert entre els carrers Vapor i Justícia. Des d’aquesta setmana, es procedirà a urbanitzar aquesta via, creant una plataforma única i donant continuïtat a la resta de l’illa de vianants. Abans d’iniciar aquests treballs, Sorea ha dut a terme obres de renovació de les xarxes de clavegueram i d’abastament d’aigua. En el lapse de temps entre una actuació i una altra, s’ha formigonat la superfície amb un material provisional per motius de seguretat, a l’espera de la pavimentació definitiva.

Durant l’execució de les obres, no es podrà circular per aquest tram ni accedir als aparcaments. Quan finalitzi l’obra, es col·locarà el mobiliari urbà als trams de l’illa que s’han remodelat.