Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs

Imagen noticia
Una quinzena d’activitats per gaudir de la tercera Setmana de la Gent Gran
19 de septiembre de 2018
Imagen noticia
‘Over the limit’ explora els límits de l’esport en el documental del mes
21 de septiembre de 2018

Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs

Imagen noticia

Descomptes, ofertes, promocions i rebaixes és el que oferiran els comerciants aquest dissabte en una nova edició del Fora Estocs. Comerç Rubí ha organitzat, amb el suport de l’Ajuntament, aquesta activitat, aprofitant el final de les rebaixes de la temporada d’estiu.

El Fora Estocs tindrà lloc a les botigues del centre de la ciutat i la majoria tindran les ofertes i les promocions a l’interior de la botiga. Tot i això, alguns comerços instal·laran parades davant de les seves façanes. L’horari del Fora Estocs serà l’habitual dels comerços durant el dissabte.

A més, estan programades diverses activitats. Per exemple, al matí es faran jocs gegants a la plaça Onze de Setembre i al carrer Magí Raméntol. I a la plaça Pere Esmendia, hi haurà un taller de pintar cares. A la tarda, tornarà a haver-hi un taller de pintar cares davant de les Galeries, mentre que a la plaça Pere Esmendia hi haurà jocs.

A banda, a partir de les 18.30 hores tot l’eix de l’illa de vianants rebrà la visita del Bòjum, la bèstia festiva impulsada per l’entitat Les Anades d’Olla, que participarà de la festa fins al vespre.

El Fora Estocs és una activitat que permet als comerciants reduir els seus estocs i és una oportunitat per als clients d’adquirir gènere a un preu més reduït.