Comencen les obres d’ampliació i millora del Parc Municipal de Neteja

casalxou
El CasalXou actuarà al Casal Popular el 26 de març en benefici de La Marató
15 de marzo de 2022
cn rubí
El Masculí del CN Rubí assegura la permanència després de guanyar el Tenerife
15 de marzo de 2022

Comencen les obres d’ampliació i millora del Parc Municipal de Neteja

Redacció

L’Ajuntament ha impulsat les obres d’ampliació i millora del Parc Municipal de Neteja per tal de dotar-lo de la capacitat necessària per prestar els serveis de recollida dels residus municipals i de neteja viària. L’actual instal·lació, ubicada al carrer Collita, 24, al polígon Molí de la Bastida, va ser construïda l’any 2006.

L’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA (FCC) va ser l’encarregada d’executar les obres de construcció, dins del contracte del servei de la recollida dels residus municipals i la neteja viària.

Al llarg dels darrers anys, s’han anat observant algunes mancances funcionals i de capacitat al Parc Municipal de Neteja. Malgrat això, s’han cercat contínuament solucions provisionals per poder seguir prestant els serveis objecte del contracte de gestió dels servei de recollida dels residus municipals i neteja viària. Per poder donar una solució definitiva, es va incloure l’obra d’ampliació i millora del Parc de Neteja com a part de les obligacions del contracte de neteja viària i recollida de residus adjudicat al 2020.

Les obres permetran donar cabuda a l’increment del nombre de vehicles i de personal adscrit als serveis de recollida de residus i neteja viària ─per exemple, s’equipararan els espais de vestidors femenins i masculins, tenint en compte l’augment de personal femení que s’ha anat incorporant al servei els darrers anys─, en relació a les instal·lacions del 2006.

Així, s’ha projectat un nou edifici i la reordenació de l’existent, organitzant els espais per adaptar-se el millor possible a la funcionalitat que requereixen i preveient futures necessitats. La nova construcció se situarà al costat de l’existent i tindrà una geometria rectangular. Els treballs van començar la setmana passada i tenen un termini d’execució previst d’entre 6 i 8 mesos. El pressupost ascendeix a 1.795.307,04 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES