Comencen les obres de millora del parc de Ca n’Alzamora

estelada
Multes de 300 euros per negar-se a despenjar una estelada d’un edifici abandonat
6 de septiembre de 2022
maria rodriguez petanca
La UP Las Torres Rubí arrenca la nova temporada de petanca
6 de septiembre de 2022

Comencen les obres de millora del parc de Ca n’Alzamora

Redacció

L’Ajuntament ha iniciat les obres de millora del parc de Ca n’Alzamora, que consisteixen en l’ampliació i reforma de l’actual zona de jocs infantils. L’actuació va ser una de les propostes ciutadanes més votades a l’edició 2020 dels Pressupostos Participatius.

El parc de Ca n’Alzamora disposa actualment d’una zona de jocs amb tres estructures de fusta malmeses i un tancament perimetral també de fusta igualment deteriorat i parcialment desaparegut. A més, inclou una zona de sauló que presenta deficiències superficials per efecte de l’aigua.

La remodelació consisteix en l’ampliació de la zona de jocs infantils en 188 m² cap a la zona de sauló, amb la instal·lació de cinc noves estructures lúdiques –una xarxa d’escalada, un balancí, una taula de manipulació de sorra i dos gronxadors– i l’arranjament i conservació de la torre de fusta existent. Tot aquest espai quedarà delimitat amb una nova tanca de taulons de fusta. A més, es crearà una nova zona de joc amb una tirolina de 20 m, que comptarà amb paviment esmorteïdor. 

Dins l’actuació, s’inclou la instal·lació de noves papereres, bancs i cadires, així com la plantació de diversos arbres i arbustives.

Les obres tenen un pressupost de 86.628,33 sense IVA i van a càrrec de Parcs i Jardins Catalunya SL. El termini aproximat d’execució és de quatre mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES