Comencen les obres per adequar la pista de Can Ximelis

Imagen noticia
L’energia elèctrica concentra la major part del debat del Ple de gener
29 de enero de 2021
Incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
Espectacular incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
8 de febrero de 2021

Comencen les obres per adequar la pista de Can Ximelis

Imagen noticia

Els treballs de construcció de la pista esportiva de Can Ximelis han començat aquest dilluns i es preveu que s’allarguin un mes. Aquest espai, ubicat a la confluència dels carrers Moncayo y Aneto, acollirà una pista polivalent equipada amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries.

Aquesta és la proposta presentada als Pressupostos Participatius 2018 que més suport ciutadà va rebre, seguida per la posada en marxa d’un sistema d’enllumenat intel·ligent i la replantació d’arbres a la ciutat.

El regidor de Participació Ciutadana, Pau Navarro, ha celebrat l’inici de les obres de la pista: «Amb l’obra de Can Ximelis finalitzem les accions dels pressupostos participatius 2018. Un cop superats els diferents processos administratius, la pista esportiva de Can Ximelis serà una realitat en breu i a disposició de la ciutadania».

Els treballs comencen després d’haver superat els diferents tràmits administratius que comporta una actuació d’aquest pressupost i tipologia. Ha requerit la redacció d’un projecte executiu que, prèviament, ha hagut de passar un procés de licitació i ha hagut de superar l’aprovació inicial, el posterior període d’exposició pública i la pertinent aprovació definitiva. A més, l’obra també ha requerit un concurs públic per adjudicar els treballs.

L’empresa Estayc és l’encarregada dels treballs, que s’allargaran un mes i tenen un pressupost de 88.164 euros.

En paral·lel, la setmana passada la Junta de Portaveus va aprovar de manera inicial el projecte de millora del parc de Ca n’Alzamora, una de les propostes decidides a través dels Pressupostos Participatius del 2020. El següent pas és l’exposició pública del projecte.