Jornada participativa telemàtica del Pla d’Igualtat el 17 de febrer

Imagen noticia
L’energia elèctrica concentra la major part del debat del Ple de gener
29 de enero de 2021
Incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
Espectacular incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
8 de febrero de 2021

Jornada participativa telemàtica del Pla d’Igualtat el 17 de febrer

Imagen noticia

El procés participatiu del Pla d’Igualtat de Rubí s’haurà de fer de forma telemàtica. El 17 de febrer a les 17.30 h s’ha previst una jornada participativa en línia oberta a totes les dones de la ciutat per recollir les seves aportacions. També es compartirà el resultat de la diagnosi, ja acabada. Les dones que vulguin participar en aquesta trobada telemàtica poden enviar un correu electrònic a [email protected]rubi.cat.

D’altra banda, la comissió de seguiment del pla ja ha rebut el retorn de l’anàlisi inicial dels diferents serveis municipals i comença la incorporació de les propostes al futur pla d’acció. L’11 de febrer a les 13 h tindrà lloc la segona trobada de la comissió, on els diferents serveis municipals podran fer les seves aportacions als documents.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Yolanda Ferrer, anima a les dones rubinenques a participar en aquesta jornada virtual: «El Pla d’Igualtat ha de donar resposta a les necessitats reals de totes les dones del municipi i representar tots els serveis municipals. Només així serà un document veritablement útil per avançar de manera real i efectiva cap a la igualtat de gènere a Rubí».

El Pla d’Igualtat servirà per ordenar totes les accions que es realitzen al municipi en matèria d’igualtat de gènere, desenvoluparà fórmules per incorporar la mirada de la transversalitat de gènere a totes les polítiques públiques i articularà les accions que es realitzen a la ciutat per promoure la igualtat. El document també té per objectiu potenciar projectes de coeducació als centres educatius, espais de participació per a les dones de la ciutat i accions enfocades a la prevenció, detecció, atenció i recuperació de casos de violència masclista.

El Pla d’Igualtat podria estar enllestit durant la primavera.