Comerç Rubí es defensa de les crítiques que titllen de masclista una campanya comercial

Imagen noticia
Pluja de medalles i de bons resultats en pista coberta
15 de marzo de 2018
Imagen noticia
‘El despertar de la primavera’ arriba a Rubí per trencar tabús
19 de marzo de 2018

Comerç Rubí es defensa de les crítiques que titllen de masclista una campanya comercial

Imagen noticia

En les darreres hores, diversos partits polítics i alguns ciutadans han criticat, a través de les xarxes socials, la darrera campanya comercial impulsada per Comerç Rubí, titllant-la de masclista.

L’entitat comercial sorteja dues entrades per veure el Barça-Madrid amb motiu del Dia del pare i un val de 500 euros en comerços locals pel Dia de la mare. El regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) qualifica la campanya de «sexista», mentre que membres de l’Alternativa d’Unitat Popular creuen que és «desencertada».

Comerç Rubí, en un comunicat, afirma que la campanya «no és discriminatòria» i que els premis responen a una qüestió de dates. Expliquen que el Barça-Madrid és el 5 de maig, motiu pel qual no s’hauria pogut fer pel Dia de la mare, que és el 6 de maig. L’entitat també afegeix que «el premi de les entrades el pot guanyar un home o una dona, com també el regal del val de 500 euros».

La Junta Directiva diu que la campanya ha estat preparada «amb la mateixa il·lusió i entusiasme que la resta» i no entén que «es busquin altres visions que no sigui la de promocionar el comerç local i premiar els clients». Per últim, carreguen contra ICV i l’AUP, a qui acusen de «no preocupar-se pel comerç local, a diferència de la resta de partits», que sí que s’han «preocupat» de la situació dels comerciants.