‘El despertar de la primavera’ arriba a Rubí per trencar tabús

Imagen noticia
Comerç Rubí es defensa de les crítiques que titllen de masclista una campanya comercial
16 de marzo de 2018
Imagen noticia
El Ford T de bombers de Rubí no falla en la seva cita amb el Rally de Sitges
20 de marzo de 2018

‘El despertar de la primavera’ arriba a Rubí per trencar tabús

Imagen noticia

El gènere del teatre musical torna a La Sala amb la representació aquest diumenge de l’espectacle ‘El despertar de la primavera’, de la mà de la companyia Origens Produccions.

Es tracta d’una versió del musical de pop rock ‘Spring Awakening’, una història sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió estrenat a Broadway el 2006. La peça teatral, escrita per Frank Wedekind el 1891, ha estat adaptada amb 19 números musicals, que en aquesta ocasió estan dirigits per Marc Vilavella i amb coreografies d’Ariadna Peya. La direcció musical va a càrrec de Gustavo Llull i la traducció catalana del text és de David Pintó.

Sobre l’escenari, sis actors i sis actrius donaran vida als personatges de Wedekind, joves angoixats pel despertar de la sexualitat i confosos pels múltiples tabús de la societat que els envolta.

L’espectacle va estar en cartell a la Sala Gaudí de Barcelona i va aconseguir diversos premis, entre els quals dues nominacions als Butaca.

‘El despertar de la primavera’ es representarà el 25 de març a les 18.30 hores amb un preu de 15 euros i d’11,45 euros per a pensionistes, jubilats i persones amb el carnet de la Biblioteca.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 20 de febrer a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.