Comerç Rubí repartirà tiquets per aparcar gratis durant 2 hores als pàrquings

Imagen noticia
L’Olímpic empata contra el Sant Joan Despí tot i avançar-se en el marcador
29 de enero de 2018
Imagen noticia
La Mútua i l’Hospital de Terrassa compleixen el Pla de xoc del CatSalut per reduir les llistes d’espera
31 de enero de 2018

Comerç Rubí repartirà tiquets per aparcar gratis durant 2 hores als pàrquings

Imagen noticia

Coincidint amb l’inici de les obres d’ampliació de l’illa de vianants, a l’entorn del carrer Maximí Fornés i del Mercat, l’entitat Comerç Rubí ha engegat una campanya per facilitar l’aparcament al centre de la ciutat i minimitzar les afectacions comercials. Segons ha explicat el president de l’associació, Miquel Ortuño, es repartiran 4.000 tiquets d’aparcament gratuït durant 30 minuts a través dels comerços associats. Els tiquets es podran acumular fins a sumar 2 hores gratis.

Cada comerç determinarà quina és la despesa mínima que ha de fer el client per poder obtenir un d’aquests tiquets d’abonament. Segons Ortuño, de moment l’aparcament disponible serà el del Mercat, ja que encara s’està negociant amb les empreses que gestionen els pàrquings de la plaça Salvador Allende i Onze de Setembre, que de moment només accepten descomptar una hora.

El dirigent de l’entitat comercial s’ha mostrat satisfet per l’ampliació de l’illa de vianants, una actuació que Ortuño espera que serveixi per reactivar el comerç local, convertint-se així en “un nou motor econòmic” a la ciutat. A més, considera que l’ampliació de l’illa serà el primer pas per a afavorir la instal·lació de franquícies importants a Rubí.

El paquet d’obres més important
L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha apuntat que les actuacions, que han començat aquest dilluns, “és el paquet d’obres més important dels darrers anys” i ha apuntat que l’objectiu és disposar “d’una ciutat més amable” i on “la prioritat siguin les persones”.

Martínez ha demanat paciència a la ciutadania i ha assegurat que el govern treballa per minimitzar les molèsties als veïns. En aquest sentit, ha recordat que el veïnat que no pugui accedir al seu pàrquing durant les obres disposarà d’un abonament reduït per una plaça a l’aparcament del Mercat o al de Salvador Allende.

La primera fase de les obres, que comprèn els carrers Maximí Fornés, entre els carrers Justícia i Montserrat, i el carrer Unió, preveu convertir la zona entre plaça de Catalunya i plaça del Doctor Guardiet en una plataforma única amb carrer i voreres a la mateixa alçada i nova il·luminació, arbrat i mobiliari urbà. El carrer Unió, que uneix la plaça de Catalunya i el carrer Terrassa, també es modificarà rebaixant les voreres. A aquesta primera fase, que acabarà al maig, segueixen dues més: una que afectarà a Maximí Fornés, des del carrer Montserrat i fins a al carrer José Torrijos, i una segona, que es farà després de Festa Major, i que millorarà el carrer Doctor Robert, entre els carrers Justícia i Vapor.

També començaran en breu les obres a l’entorn del Mercat per afegir alguns carrers a l’illa de vianants. Les actuacions afectaran els carrers Magí Raméntol i Torrent de l’Alba i a les places d’Onze de setembre i de Bonaventura Josa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *