El Regina suma una vintena de podis en la primera jornada de la competició comarcal

Imagen noticia
L’Olímpic empata contra el Sant Joan Despí tot i avançar-se en el marcador
29 de gener de 2018
Imagen noticia
La Mútua i l’Hospital de Terrassa compleixen el Pla de xoc del CatSalut per reduir les llistes d’espera
31 de gener de 2018

El Regina suma una vintena de podis en la primera jornada de la competició comarcal

Imagen noticia

La secció de gimnàstica artística del Regina Carmeli va aconseguir sumar 19 podis en la primera jornada de la competició del Vallès Occidental. La prova va tenir lloc al pavelló de Can Rosés, a Rubí, i va englobar des de les categories Benjamí fins a Sènior.

En la classificació individual, es van produir vuit victòries per les gimnastes del Regina. Yaiza Miranda, en Benjamí B; Júlia Plant, en Aleví B; Laia Bisbal, en Infantil B; Natalia Mallén, en Infantil A; Marta Coronas, en Cadet B; Ainhoa Leiva, en Cadet A; Júlia Ramoneda, en Juvenil B i Georgina Melis, en Sènior A.

Pel que fa a la resta de podis, Nora Ruiz va ser segona en Benjamí B; Maria Mallén va acabar en segon lloc en Benjamí A; Júlia Serra va ser segona en Aleví B, mentre que, en Aleví A, va quedar en segon lloc Andrea González. En Infantil A, la segona classificada va ser Beth Lleonart i la tercera Aina Cánovas; en Cadet B va quedar en segona posició Paula Sánchez i en Cadet A Ainhoa Tiriñena va ser segona i Jana Moreno, tercera. Finalment, en Sènior A, Miriam Coronas va situar-se segona i Rebeca Olivencia, tercera.

Deixa un comentari