Imagen noticia
El grup Supporters 1968 del Veinti dona aliments pel personal sanitari del CAP Anton Borja
8 de abril de 2020
Neus Català i Pallejà: lliçons de vida a un any de la seva mort
14 de abril de 2020

Compartim objectiu

Imagen noticia

Us escric des de l\’oposició, aquell espai polític on s\’alterna la fiscalització del govern, la proposta d\’actuacions i projectes de millora per la ciutat, i l\’escolta activa per intentar resoldre els problemes dels nostres conciutadans.

Aquests dies difícils per a molta gent, i complexos de gestionar, demanen responsabilitat. Deixar treballar amb tranquil·litat i donar suport amb propostes a aquells que els toca prendre decisions, a aquelles persones que cada dia aixequen una persiana, netegen el carrer o tenen cura dels nostres familiars.

Des de l\’oposició, i com a segona força política de la ciutat, aquests dies comparteixo amb la resta de portaveus de l\’oposició missatges, dubtes, propostes, i fem un seguiment de tot allò que s\’està fent des del govern municipal. De fet, fa una estona, he agraït a la resta de grups de l\’oposició la seva actitud responsable davant la situació en què ens trobem.

En tot moment ens hem ofert al govern municipal. Si tenim dubtes o preguntes, les fem arribar directament a ells perquè puguin respondre-les i gestionar-les de la millora manera. Perquè ara cal que se centrin a fer bé la seva feina. Estem actuant com ens agradaria que actuessin en la situació inversa. Ja tocarà fer balanç més endavant i també aprendre a fer les coses millor per a la propera vegada, com estar més preparats per afrontar qualsevol incidència i imprevist que tinguem en el futur.

Vull acabar amb dos missatges. Un de record a totes les persones que ens han deixat, i d’ànims als seus amics i familiars. I un altre missatge d\’esperança i d\’agraïment a totes aquelles persones que esteu treballant en els serveis essencials. Això té data de caducitat, ens en sortirem, els carrers, els parcs, els boscos, els rius i les platges tornaran a ser nostres. Som-hi!

Deja una respuesta