Imagen noticia
El grup Supporters 1968 del Veinti dona aliments pel personal sanitari del CAP Anton Borja
8 d'abril de 2020
Neus Català i Pallejà: lliçons de vida a un any de la seva mort
14 d'abril de 2020

Compartim objectiu

Imagen noticia

Us escric des de l\’oposició, aquell espai polític on s\’alterna la fiscalització del govern, la proposta d\’actuacions i projectes de millora per la ciutat, i l\’escolta activa per intentar resoldre els problemes dels nostres conciutadans.

Aquests dies difícils per a molta gent, i complexos de gestionar, demanen responsabilitat. Deixar treballar amb tranquil·litat i donar suport amb propostes a aquells que els toca prendre decisions, a aquelles persones que cada dia aixequen una persiana, netegen el carrer o tenen cura dels nostres familiars.

Des de l\’oposició, i com a segona força política de la ciutat, aquests dies comparteixo amb la resta de portaveus de l\’oposició missatges, dubtes, propostes, i fem un seguiment de tot allò que s\’està fent des del govern municipal. De fet, fa una estona, he agraït a la resta de grups de l\’oposició la seva actitud responsable davant la situació en què ens trobem.

En tot moment ens hem ofert al govern municipal. Si tenim dubtes o preguntes, les fem arribar directament a ells perquè puguin respondre-les i gestionar-les de la millora manera. Perquè ara cal que se centrin a fer bé la seva feina. Estem actuant com ens agradaria que actuessin en la situació inversa. Ja tocarà fer balanç més endavant i també aprendre a fer les coses millor per a la propera vegada, com estar més preparats per afrontar qualsevol incidència i imprevist que tinguem en el futur.

Vull acabar amb dos missatges. Un de record a totes les persones que ens han deixat, i d’ànims als seus amics i familiars. I un altre missatge d\’esperança i d\’agraïment a totes aquelles persones que esteu treballant en els serveis essencials. Això té data de caducitat, ens en sortirem, els carrers, els parcs, els boscos, els rius i les platges tornaran a ser nostres. Som-hi!

Deixa un comentari