Concentració davant el CAP Anton Borja per la dona assassinada per la seva parella a Terrassa

Imagen noticia
El govern proposa un pressupost per al 2019 de 84,2 milions d’euros, 5 milions més que l’any passat
24 de julio de 2019
Imagen noticia
El govern aprova el pressupost municipal del 2019 amb el suport d’En Comú Podem
26 de julio de 2019

Concentració davant el CAP Anton Borja per la dona assassinada per la seva parella a Terrassa

Imagen noticia

Els treballadors i treballadores del Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton de Borja s’han concentrat aquest dijous al migdia a les portes del centre rubinenc com a mostra de rebuig a l’assassinat de la metgessa del CAP Est de Terrassa a mans de la seva parella. Aquest nou cas de violència masclista va tenir lloc ahir dimecres. L’home, advocat de professió, es va entregar a la Policia. La parella tenia dos fills menors en comú.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, s’ha sumat a la concentració per fer evident la condemna de la ciutat davant aquests fets. Martínez ha dit: «estic consternada i emprenyada i em sento molt impotent. Vull fer evident la nostra condemna absoluta als assassinats per violència masclista».

A la concentració hi han participat els treballadors i treballadores del centre, diversos membres de l’equip de govern així com rubinencs i rubinenques.

El Ple municipal d’aquest dijous a la tarda s’iniciarà amb un minut de silenci com es fa cada vegada que hi ha fets com aquests. Tots els regidors i regidores mostraran així la seva condemna per l’assassinat de dones.