‘Contes per a la no discriminació’ per celebrar a la ciutat el Dia Internacional dels Drets Humans

Imagen noticia
El Moviment per unes pensions dignes mostra el seu suport a la plantilla de Continental
4 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’
9 de diciembre de 2019

‘Contes per a la no discriminació’ per celebrar a la ciutat el Dia Internacional dels Drets Humans

Imagen noticia

El Servei de Cooperació de l’Ajuntament i la Sindicatura de Greuges de la ciutat organitzen un taller familiar amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, que se celebra el 10 de desembre. A Rubí, l’efemèride es commemorarà dijous 12 de desembre amb una lectura de contes participativa que tindrà lloc a la Biblioteca (17.30 h). La proposta, dirigida a famílies amb infants entre els 6 i 12 anys, inclou un berenar saludable i l’activitat ‘Contes per a la no discriminació’ a càrrec d’una formadora d’educació en drets humans de la companyia Gecko con Botas.

A través dels contes es vol apropar els Drets Humans i, concretament el dret a la no discriminació per raó d’origen nacional, ètnic o social, a la ciutadania d’una manera original i pràctica. Els textos explicaran a les famílies què són els drets humans i perquè cal garantir-los. Gràcies a la dinàmica participativa de la sessió, els pares i mares aprendran a introduir la literatura infantil entorn dels Drets Humans en el quotidià de les famílies com a eina educativa i sensibilitzadora.

El Dia dels Drets Humans se celebra el 10 de desembre i es commemora des del 1948, en què l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *