‘Contes per a la no discriminació’ per celebrar a la ciutat el Dia Internacional dels Drets Humans

Imagen noticia
El Moviment per unes pensions dignes mostra el seu suport a la plantilla de Continental
4 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’
9 de diciembre de 2019

‘Contes per a la no discriminació’ per celebrar a la ciutat el Dia Internacional dels Drets Humans

Imagen noticia

El Servei de Cooperació de l’Ajuntament i la Sindicatura de Greuges de la ciutat organitzen un taller familiar amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, que se celebra el 10 de desembre. A Rubí, l’efemèride es commemorarà dijous 12 de desembre amb una lectura de contes participativa que tindrà lloc a la Biblioteca (17.30 h). La proposta, dirigida a famílies amb infants entre els 6 i 12 anys, inclou un berenar saludable i l’activitat ‘Contes per a la no discriminació’ a càrrec d’una formadora d’educació en drets humans de la companyia Gecko con Botas.

A través dels contes es vol apropar els Drets Humans i, concretament el dret a la no discriminació per raó d’origen nacional, ètnic o social, a la ciutadania d’una manera original i pràctica. Els textos explicaran a les famílies què són els drets humans i perquè cal garantir-los. Gràcies a la dinàmica participativa de la sessió, els pares i mares aprendran a introduir la literatura infantil entorn dels Drets Humans en el quotidià de les famílies com a eina educativa i sensibilitzadora.

El Dia dels Drets Humans se celebra el 10 de desembre i es commemora des del 1948, en què l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.