Continental posa una primera oferta sobre la taula per abordar els acomiadaments

Imagen noticia
Rubí ja compta amb una xarxa d’una trentena de desfibril·ladors repartits pel municipi
3 de febrero de 2020
Imagen noticia
Cuando los ciudadanos hablan, los que gobiernan deben escuchar. No al vertedero de Can Balasc. No a la impunidad del dinero sobre la salud.
5 de febrero de 2020

Continental posa una primera oferta sobre la taula per abordar els acomiadaments

Imagen noticia

Continental ha fet una primera oferta als treballadors de la multinacional per si el procés de reindustrialització fracassa o per si qui adquireixi les plantes no es volf fer càrrec de la totalitat de la plantilla, formada per 760 treballadors, segons ha anunciat la mateixa companyia a través d’un comunicat.

Començar a negociar els acomiadaments és una de les peticions que els representants dels treballadors han fet a la direcció de l’empresa des que es va saber la voluntat de Continental de desfer-se de la fàbrica.

L’oferta de Continental es va posar sobre la taula el dilluns en una reunió que van mantenir la direcció de la multinacional alemanya, representants dels treballadors de les plantes de Rubí i representants del govern de la Generalitat. Els detalls de l’oferta, de moment, no han transcendit.

En paral·lel, l’empresa continua buscant un possible comprador per tal de reindustrialitzar la fàbrica. Segons el comunicat de l’empresa, s’estan produint avenços positius en el diàleg i la negociació amb possibles compradors de les instal·lacions de Rubí, però l’empresa afirma que no pot anunciar resultats vinculats a aquest procés i que necessita més temps per trobar una solució satisfactòria pels treballadors.

De fet, segons ha informat l’agència EFE, hi ha cinc grups d’inversió interessats, a més d’un inversor coreà que s’ha interessat per la fàbrica de Rubí a través de la Generalitat, però tots són perfils no industrials, per la qual cosa no són els més idonis per assumir la totalitat de la plantilla de Continental a Rubí.