Continuen augmentant els casos de sospitosos de covid-19 a Rubí

Imagen noticia
La segona edició de les Rubimpíades es posposa fins al curs vinent
13 de mayo de 2020
Imagen noticia
El Museu Castell celebrarà el Dia dels Museus donant a conèixer els seus grafits medievals
15 de mayo de 2020

Continuen augmentant els casos de sospitosos de covid-19 a Rubí

Imagen noticia

La corba de casos positius de coronavirus a Rubí s’ha estancat des de fa setmanes, però els casos sospitosos continuen augmentant significativament, segons les dades publicades pel Departament de Salut. A la ciutat, hi ha un total de 1.892 persones afectades per covid-19 entre els positius i els sospitosos. Els casos positius són aquells que els pacients han donat positius en un test, mentre que els sospitosos han estat diagnosticats per un facultatiu, però no se’ls ha fet un test o aquest no ha estat positiu.

Pel que fa als positius, s’han detectat des de l’inici de l’epidèmia 456 casos, dels quals 281 són dones i 174 són homes. Pel que fa als sospitosos, hi ha diagnosticats 1.436 casos, dels quals 966 són dones i 470 són homes. Pel que fa a l’evolució durant els darrers dies, des que va començar el maig, només s’han diagnosticat 10 nous positius, però en canvi hi ha hagut 312 casos sospitosos.

Pel que fa a les dades de defuncions, l’Ajuntament continua sense donar dades oficials i la Generalitat només informa sobre les morts a nivell comarcal. Al Vallès Occidental han mort amb coronavirus 1.264 persones i és la tercera comarca amb més mortalitat de Catalunya.