Continuen les activitats al voltant del Dia de la Dona amb la lectura del manifest

Imagen noticia
Més senyalització a tres cruïlles de l’illa de vianants
6 de marzo de 2019
Derrota del Sènior Femení de l’Handbol Rubí contra el Tortosa
8 de marzo de 2019

Continuen les activitats al voltant del Dia de la Dona amb la lectura del manifest

Imagen noticia

Les activitats del Dia de la Dona van arrencar la setmana passada amb diversos tallers i xerrades i la inauguració de diverses exposicions, com la que es pot visitar a l’Antiga Estació de Mujeres Creativas del Vallès o la que es pot veure a la Biblioteca sobre sexualitat i dret reproductiu a l’Índia.

Aquest divendres, tindrà lloc l’acte central amb la lectura del manifest institucional, que anirà a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i diferents regidors de la resta de grups polítics. L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la plaça de Pere Aguilera.

A banda de les activitats més culturals com el FemPop o el No Woman No Fest (més informació a la pàg. 21), les activitats del Dia de la Dona continuaran amb una conferència sobre migració el 13 de març a les 19 hores la Biblioteca, un recital poètic el 15 de març a les 20.30 hores a l’Antiga Estació i una conferència sobre diversitat familiar el 18 de març a les 18 hores a la Biblioteca.

També està prevista una xerrada sobre la separació a l’Ateneu el 19 de març a les 18 hores o una altra sobre la cura, el 26 de març a les 17 hores a l’Ateneu.

D’altra banda, a partir de dilluns es poden recollir els tiquets per poder assistir al Ball de Dones, que enguany serà al Celler. Les dones que ho vulguin poden recollir les invitacions a la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, situada a la Rambleta Joan Miró, s/n, els dilluns, dimarts i dimecres de 10 a 12 hores fins a esgotar existències. El Ball de Dones està previst pel 29 i 30 de març a les 21 hores.