Convoquen el 33è Concurs de màscares de Carnestoltes

Imagen noticia
Rubí s’agermanarà amb Els Guiamets, el poble natal de Neus Català
27 de enero de 2020
Imagen noticia
Els Empty Cage presentaran al Pinar el seu nou disc: ‘Moneda de tres cares’
29 de enero de 2020

Convoquen el 33è Concurs de màscares de Carnestoltes

Imagen noticia

L’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’escola EdRa (EdRa+e) ha organitzat un any mes el tradicional Concurs de màscares de Carnestoltes, que enguany arriba a la seva 33a edició, convertint-se així en un dels més antics del territori.

Segons estableixen les bases de la convocatòria, la temàtica i el material és lliure i està obert a la participació de qualsevol persona major de 4 anys. S’han establert tres categories: de 4 a 9 anys (A); de 10 a 15 anys (B) i de 16 en endavant (C).

Cada participant podrà presentar una única obra original que no hagi pres part de cap altre concurs. Les màscares s’han de lliurar del dilluns 10 de febrer al divendres 14 de febrer a la consergeria de l’edifici de l’Escardívol, de 9 a 21 hores. Les obres presentades seran identificats mitjançant un número de registre, hauran de dur un cordill perquè es puguin penjar i preferiblement hauran de tenir forats pels ulls.

El jurat, integrat per un membre d’EdRA+e, dues persones vinculades al món artístic i un professor d’EdRa, que actuarà com a secretari, valorarà la creativitat i la qualitat tècnica de les obres. A la categoria A, tots els infants participants rebran un premi sorpresa. En la categoria B, el guanyador rebrà material artístic per valor de 70 euros, mentre que l’accèssit serà obsequiat amb material artístic per valor de 30 euros. Finalment, a la categoria C, el guanyador rebrà un premi de 100 euros en material artístic i un taller a escollir durant un trimestre, mentre que l’accèssit guanyarà material artístic per un import de 75 euros.

El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el Dijous gras, 20 de febrer, a les 19.30 hores, a la sala d’exposicions de l’escola EdRa, en el marc de la inauguració de l’exposició de les obres participants. Les màscares premiades quedaran en propietat d’Edra i la resta podran ser retirades del 17 al 27 de març a l’Escardívol.