Convoquen el Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia a Rubí 2020

Imagen noticia
Agents dels Mossos de Rubí detenen tres individus per robatoris a domicilis
12 de diciembre de 2019
Imagen noticia
Un centenar de ciutadans i ciutadanes reclamen unes pensions públiques dignes
14 de diciembre de 2019

Convoquen el Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia a Rubí 2020

Imagen noticia

La Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí (CECAR) ha organitzat una nova edició del Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia a Rubí. Enguany, el cartell ha d’estar dedicat a Granada i la seva província.
Segons les bases de la convocatòria, es podrà presentar qualsevol persona major de 18 anys o menors representats per un tutor legal. Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres, on ha de figurar el text «DIA DE ANDALUCÍA EN RUBÍ, 28, 29 febrero y 1 de marzo 2020».

El format ha de ser un DIN3, de 29,7 cm d’ample per 42 de llargada. Els cartells es presentaran en un suport rígid, acompanyats per un CD amb l’arxiu digital. Els originals no han de portar cap signatura i seran identificats per un lema que figurarà al darrere del cartell. Dins un sobre tancat es farà constar el nom i cognoms, adreça, telèfon i edat del concursant i a l’exterior el lema de l’obra.

L’admissió d’obres participants finalitzarà el dia 17 de gener del 2020. Les propostes s’han de presentar a l’Ateneu en horari d’obertura de l’equipament.

El jurat estarà format per professionals en la matèria, escollits per la CECAR, i amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament. El seu veredicte serà inapel·lable i es farà públic el nom del guanyador i el cartell en el Diari de Rubí. Hi haurà un únic premi en metàl·lic de 300 euros per al guanyador.

L’obra guanyadora quedarà en propietat de la CECAR, que adquirirà els drets d’explotació. La resta de cartells es podran recollir a l’Ateneu, del 9 al 31 de març.

Per a més informació, es poden adreçar a qualsevol de les entitats culturals adscrites a la coordinadora, la Peña Calixto Sánchez, l’Asociación Rociera de Rubí i la Casa de Andalucía en Rubí.