Convoquen per dilluns una manifestació per exigir millores en la sanitat pública

Imagen noticia
Alcaldes de la comarca denuncien els reiterats talls de llum que s’estan produint
20 de enero de 2021
Imagen noticia
Els membres de les meses electorals per a les eleccions comencen a rebre les notificacions
25 de enero de 2021

Convoquen per dilluns una manifestació per exigir millores en la sanitat pública

Imagen noticia

Rubí Sanitat i l’assemblea del Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí han convocat una manifestació el dilluns 25 de gener a partir de les 12 h davant del CAP Mútua de Terrassa per exigir millores en la sanitat pública. Es tracta d’una convocatòria que es fa també en altres localitats properes, com Castellbisbal, Viladecavalls, Ullastrell, Terrassa o Sant Cugat, i que pretén «denunciar la precarietat de la sanitat pública i especialment la gestionada per Mútua de Terrassa» a través de convenis amb el Departament de Salut.

Mútua de Terrassa gestiona un dels CAP de la ciutat i un dels hospitals de referència dels rubinencs, l’Hospital Mútua de Terrassa.

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí, que es reuneix tots els dimarts al matí a la plaça de Catalunya, ha decidit unir-se a aquesta mobilització el dilluns 25 de gener, que, a més, coincideix amb una jornada de lluita del moviment de pensionistes. En aquest àmbit, el col·lectiu reivindica una millora de les pensions en el marc del debat sobre el Pacte de Toledo.

Per tot plegat, els dos moviments, que fa mesos que treballen de forma conjunta a la ciutat, han decidit avançar a dilluns la seva assemblea, que serà prèvia a la manifestació, a les 10.30 h davant l’Ajuntament.