‘Corre i balla contra el càncer infantil’, nova proposta del Col·legi Balmes

Imagen noticia
Repunt dels accidents mortals en el Vallès Occidental durant el 2017
26 de abril de 2018
Imagen noticia
El reconegut artista Albert Merino apropa l’art de la videocreació als rubinencs
30 de abril de 2018

‘Corre i balla contra el càncer infantil’, nova proposta del Col·legi Balmes

Imagen noticia

La 4a Cursa solidària Col·legi Balmes, organitzada per l’AMPA d’aquest centre educatiu amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el 20 de maig. L’activitat, que enguany s’ha rebatejat amb el nom ‘Corre i balla contra el càncer infantil’, tindrà lloc a les pistes d’atletisme de Can Rosés. Els diners que es recaptin tant amb les inscripcions com amb els dorsals solidaris es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha ressaltat que «acompanyem satisfets i orgullosos la proposta de l’Escola Balmes per la sensibilitat que el centre, per quart any consecutiu, mostra amb la infància i amb la necessitat d’investigar sobre el càncer infantil».

Per la seva banda, la directora del centre, Rosa Maria Solvas, ha comentat que «la cursa compleix tres objectius que són importantíssims per l’escola»: recaptar diners per la gent que ho necessita, compartir una jornada familiar, i que els alumnes vegin una altra realitat: la del món d’estar malalt, de necessitar cures i persones a prop.

Per últim, el president de l’AMPA, César Obea, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i de tots els patrocinadors i ha ressaltat que «Rubí és un poble solidari».

Una jornada solidària
L’activitat arrencarà a les 9.30 hores amb un recorregut de 5 km pels adults. Enguany, s’ha incorporat una nova activitat solidària: una master class de zumba a partir de les 10.45 hores. A les 12 hores es realitzaran les curses infantils.

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros, excepte les curses infantils, que són gratuïtes. Per poder participar, cal fer l’ingrés al número de compte de La Caixa 2100 5665 3402 0015 7128 i enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected] indicant nom i cognoms i el concepte.

També es pot col·laborar amb un dorsal solidari, pensat per aquelles persones que volen col·laborar amb aquesta iniciativa però que, en canvi, no volen córrer o ballar. L’ingrés, d’import lliure, s’ha de fer al mateix número de compte.