Tallers sobre agricultura ecològica a Cova Solera

Imagen noticia
Repunt dels accidents mortals en el Vallès Occidental durant el 2017
26 de abril de 2018
Imagen noticia
El reconegut artista Albert Merino apropa l’art de la videocreació als rubinencs
30 de abril de 2018

Tallers sobre agricultura ecològica a Cova Solera

Imagen noticia

L’Ajuntament organitza quatre tallers per promoure l’agricultura ecològica, uns monogràfics pràctics que tindran lloc als horts municipals de Cova Solera tots els dijous del mes maig.

El primer taller serà el 10 de maig i se centrarà en els tractaments ecològics per a plagues i malalties, una sessió orientada a aquells que tenen un hort tradicional o al balcó. El 17 de maig, el taller girarà al voltant de la planificació de l’hort d’estiu i s’explicaran conceptes com la plantació, la profunditat de sembra, les rotacions i les associacions de cultius.

El tercer taller serà el 24 de maig i anirà sobre les llavors ecològiques. Una formació teòrica i pràctica en la qual es mostrarà com fer un bon planter, els híbrids i els transgènics i com guardar les llavors. Aquest taller va destinat a persones que vulguin fer el seu propi planter. Per acabar, el darrer taller tindrà lloc el 31 de maig i girarà al voltant de l’hort urbà, en relació als cultius a terrasses, balcons i patis.

Els tallers són gratuïts, però requereixen inscripció prèvia, que es pot fer trucant al Telèfon Verd 900 130 130 o bé al 93 699 98 01 si es truca des d’un telèfon mòbil. Les sessions s’iniciaran a les 17 hores i duraran dues hores.

Actualment, hi ha un total de 16 persones derivades de Serveis Socials que tenen adjudicada una parcel·la als horts de Cova Solera.