Cs demana al govern una actuació urgent contra les plagues de rates i paneroles

rierada
Rubí commemorarà diumenge els 60 anys de la tràgica rierada
23 de septiembre de 2022
ordinadors
Queixes de les famílies perquè encara no han arribat els ordinadors de 1r d’ESO a l’institut JV Foix
23 de septiembre de 2022

Cs demana al govern una actuació urgent contra les plagues de rates i paneroles

Redacció

El grup municipal de Ciudadanos (Cs) presentarà al Ple de setembre, que se celebrarà dijous vinent, una moció on insta al govern municipal a elaborar i executar de forma urgent un pla per controlar i acabar amb les plagues de rates i paneroles que alguns veïns de diferents zones de la ciutat han denunciat durant els últims mesos. Segons Cs, “s’acumulen les denúncies veïnals per l’aparició de rosegadors i insectes”. En aquest sentit, la formació assenyala focus de rates a barris com el 25 de Setembre, Ca n’Oriol, El Pinar, Rubí 128 i Can Fatjó, i de paneroles al centre, Sant Jordi Parc, La Plana de Can Bertran, el 25 de Setembre i urbanitzacions.

Ciudadanos apunta que la brutícia, la manca de manteniment de zones verdes, els solars abandonats i la calor afavoreix l’aparició d’aquestes plagues i que el deteriorament de carrers i la manca de manteniment de vies, parcs i jardins de la ciutat les ha agreujat. 

Per tot això, la formació demana a l’executiu local actuar de forma urgent per acabar amb aquests focus. També recorda que pot ser un risc per la salut de la ciutadania.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES