Dani Flaco acosta el seu pop de cantautor al públic rubinenc

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí
25 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart Dansaire prepara un espectacle ple d’homenatges per Sant Pere
27 de junio de 2018

Dani Flaco acosta el seu pop de cantautor al públic rubinenc

Imagen noticia

El cantautor Dani Flaco va encisar els seus seguidors al teatre municipal La Sala aquest dilluns a la nit, una actuació que va donar el tret de sortida a la segona setmana del festival RRandom. El cantant de Bellvitge, amb 10 anys de trajectòria musical, presentava el seu últim disc ‘Verbenas y fiestas menores’ per primer cop davant el públic rubinenc. El músic de L’Hospitalet va divertir els assistents amb breus intervencions entre cançó i cançó, una actuació en la qual van destacar temes com ‘Otra piel’, ‘Llegó la primavera’, ‘Hasta la vista’, ‘A ras de suelo’, ‘Fiesta de pijamas’ o ‘Versos y madera’, acompanyat al piano per David Sam.

Flaco va interpretar temes de gairebé tots els seus discos, cançons d’amor, desamor, amistat i crítica social en to de balada amb ànima rockera. Dani Flaco arriba a Rubí després d’haver publicat el seu setè LP, després de ‘Salida de emergencia’, ‘Fuerzas de flaqueza’, ‘Xarnego’, ‘Secretos de sumario’, ‘Cada vez más flaco’ i ‘Versos y madera.

El disc ha estat gravat en directe amb la seva banda, formada per Miquel Ballester (bateria), Jordi Cobri (baix), Pepo López (guitarres), David Sam (piano i teclats), Diego Galaz (violí) i Bego Ortiz (cors). En aquest disc, Flaco continua amb el seu esperit de cantautor amb ànima rockera, oferint unes lletres molt cuidades i personals.