Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior

Imagen noticia
L’èxit ‘El pare de la núvia’ interpretada per Joan Pera arriba diumenge a La Sala
22 de octubre de 2020
Imagen noticia
Sis alumnes rubinencs, guardonats amb els Premis Sambori de narrativa en català
26 de octubre de 2020

Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior

Imagen noticia

La Policia Local ha intervingut en els darrers dies diversos locals que incomplien les recents restriccions de la Generalitat. En aquest sentit, la més destacable és una actuació a la plaça de la Constitució, on es van detectar 17 persones a l’interior d’un local, que va ser desallotjat i es van tramitar les corresponents denúncies.

Des del mes de març, la Policia Local ha tramitat un total de 820 denúncies a ciutadans i establiments comercials i de concurrència pública que han incomplert les normes establertes per fer front a la pandèmia. Les infraccions contemplen desobeir el confinament, no utilitzar la mascareta, el consum d’alcohol a la via pública, la realització d’activitats no autoritzades o bé l’incompliment d’horaris de tancaments.

D’altra banda, també s’han tramitat 110 infraccions relacionades amb la normativa de tinença d’animals i 118 infraccions relacionades amb problemes veïnals o a la via pública. Pel que fa a la mobilitat, s’han iniciat 1.408 denúncies per excés de velocitat i 4.550 per altres infraccions de la normativa de circulació.