Desarticulat un grup criminal que feia atracaments amb arma blanca a Rubí i Sant Cugat

Diari de Rubí i Comerç Rubí signen un acord de col·laboració per promocionar el comerç local
10 de febrero de 2022
L’Ajuntament desallotjarà a partir de març els horts il·legals i les barraques del Castell
11 de febrero de 2022

Desarticulat un grup criminal que feia atracaments amb arma blanca a Rubí i Sant Cugat

Redacció

Els Mossos d’Esquadra han desactivat un grup criminal de cinc joves responsables de diversos robatoris amb violència i intimidació. El grup actuava a Rubí i també a Sant Cugat. 

El 3 de gener, els agents van detenir un dels joves que formava part del grup i el 8 de febrer, la Policia Nacional va detenir un altre dels joves a València, arran d’una ordre de detenció que la policia catalana havia activat. Tots dos han ingressat a presó. Un altre dels membres era menor d’edat i va ser denunciat. Es dona la circumstància que un dels joves del grup ja era a presó per altres fets. Els investigadors han activat una ordre de crida i recerca pel cinquè membre del grup.

La investigació va començar arran d’un increment de robatoris violents durant els mesos de desembre i gener. Els delictes es cometien en grup i succeïen a la via pública a Rubí i Sant Cugat. Els delictes eren coincidents en la forma de procedir, ja que en tots els casos els assaltants, que actuaven en grup i que arribaven a ser fins a cinc persones, ho feien de manera coordinada i utilitzaven una arma blanca per amenaçar les víctimes. El grup acostumava a actuar en les rodalies de les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Als membres d’aquesta banda, se’ls relaciona amb quatre robatoris amb violència i intimidació.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES