Un home tenia segrestat un cosí de la seva exdona a Rubí per obligar-la a tornar amb ell

samuel sánchez
L’investigador Samuel Sánchez aconsegueix observar milions de nanorobots dins d’un ratolí
23 de marzo de 2021
concert de sardanes
Concert de sardanes i música per a cobla al Casal Popular
23 de marzo de 2021

Un home tenia segrestat un cosí de la seva exdona a Rubí per obligar-la a tornar amb ell

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 37 i 36 anys i nacionalitat equatoriana. Un com a presumpte autor d’un segrest i l’altre per la seva participació en els fets com a còmplice. La persona segrestada, que estava amagada en una casa de Rubí, era cosí de l’exdona de l’autor del segrest, que pretenia que tornés amb ell i pressionar-la abans del judici per violència masclista.

El 18 de març, la policia va rebre l’avís d’una dona que alertava que la seva exparella s’havia emportat per la força el seu cosí. Casualment, en les properes setmanes havia de tenir lloc un judici per violència masclista i l’exparella volia pressionar a la seva dona perquè tornés amb ell.

Els Mossos d’Esquadra van desplegar un dispositiu policial i un cop van constatar els fets i la imposició de les condicions per a l’alliberament de l’ostatge, especialistes policials van començar a fer investigacions i a negociar amb el segrestador. Els agents van poder establir que la motivació principal del segrest tenia a veure amb la gelosia cap a la seva exdona davant la possibilitat que hagués refet la seva vida sentimental amb una altra persona. A més, tenia en les properes setmanes un judici pendent on l’home estava encausat com a presumpte autor de violència masclista. L’home, amb diversos antecedents policials i un perfil violent, va fer saltar totes les alarmes als investigadors i es va posar en marxa un dispositiu de protecció i acompanyament a la dona.

Es va dur a terme un operatiu de control en una casa d’una urbanització de Rubí on les indagacions policials situaven que l’autor del segrest retenia contra la seva voluntat al cosí de la denunciant, de 23 anys, amb la col·laboració del còmplice. Els Mossos van poder alliberar el noi sa i estalvi i van detenir l’autor del segrest i el seu còmplice. Tots dos tenen un ampli historial delictiu i amb connexions amb algunes bandes juvenils de caràcter violent, a més de diversos requeriments de detenció dictats per diversos organismes judicials.

El Jutjat d’Instrucció 1 de L’Hospitalet de Llobregat ha decretat l’ingrés a presó preventiva de l’exparella de la dona i llibertat amb càrrecs per al còmplice.