Desmantellada una xarxa dedicada al cultiu de marihuana que tenia una plantació a la nostra ciutat

Imagen noticia
El risc de rebrot a la ciutat es multiplica en la darrera setmana
17 de diciembre de 2020
Imagen noticia
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
21 de diciembre de 2020

Desmantellada una xarxa dedicada al cultiu de marihuana que tenia una plantació a la nostra ciutat

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat una xarxa criminal dedicada al cultiu i distribució de marihuana a gran escala que operava des de Barcelona, el Vallès Occidental i el Maresme.

Després de dos anys d’investigació, el 4 de desembre es va fer un macrodispositiu que va acabar amb la detenció de 22 membres de l’organització i el desmantellament de 15 plantacions de marihuana, una de les quals era a Rubí. També es va decomissar una gran quantitat de droga valorada en prop d’un milió d’euros i la intervenció de 63.000 euros de diners en efectiu.

Concretament en el cas de Rubí, es van detenir tres homes d’origen xinès, serbi i argentí, es van intervenir 94 plantes de marihuana i més de tres quilos de cabdells.

L’estructura inicial de Barcelona, integrada per un holandès i una parella d’espanyols d’origen veneçolà, a més de conrear marihuana, gestionaven també associacions cannàbiques, des de les quals aprofitaven per dur a terme la seva activitat il·lícita. Els detinguts han quedat en llibertat amb mesures cautelars.