Desmantellada una xarxa dedicada al cultiu de marihuana que tenia una plantació a la nostra ciutat

Imagen noticia
El risc de rebrot a la ciutat es multiplica en la darrera setmana
17 de diciembre de 2020
Imagen noticia
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
21 de diciembre de 2020

Desmantellada una xarxa dedicada al cultiu de marihuana que tenia una plantació a la nostra ciutat

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat una xarxa criminal dedicada al cultiu i distribució de marihuana a gran escala que operava des de Barcelona, el Vallès Occidental i el Maresme.

Després de dos anys d’investigació, el 4 de desembre es va fer un macrodispositiu que va acabar amb la detenció de 22 membres de l’organització i el desmantellament de 15 plantacions de marihuana, una de les quals era a Rubí. També es va decomissar una gran quantitat de droga valorada en prop d’un milió d’euros i la intervenció de 63.000 euros de diners en efectiu.

Concretament en el cas de Rubí, es van detenir tres homes d’origen xinès, serbi i argentí, es van intervenir 94 plantes de marihuana i més de tres quilos de cabdells.

L’estructura inicial de Barcelona, integrada per un holandès i una parella d’espanyols d’origen veneçolà, a més de conrear marihuana, gestionaven també associacions cannàbiques, des de les quals aprofitaven per dur a terme la seva activitat il·lícita. Els detinguts han quedat en llibertat amb mesures cautelars.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *