Detenen una dona de Rubí per robar una cadena d’or a una àvia de Sant Cugat

Imagen noticia
Obres per fer una nova àrea d’esbarjo a Sant Muç
29 de mayo de 2018
Imagen noticia
Obert el termini per optar a les ajudes per pagar el lloguer
31 de mayo de 2018

Detenen una dona de Rubí per robar una cadena d’or a una àvia de Sant Cugat

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 25 de maig una dona de 39 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Rubí com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van succeir la tarda del passat divendres 25 de maig a l’avinguda Lluís Companys de Sant Cugat del Vallès quan una dona de 72 anys va notar com algú li tirava amb força de la cadena d’or que portava penjada al coll i marxava corrents.

La víctima, que va patir lesions al coll de caràcter lleu, va començar a cridar avisant la gent que hi havia al carrer que l’havien robat mentre intentava seguir-la. La gent que voltava pel carrer va aconseguir envoltar la lladre, que sense oferir resistència es va aturar a l’espera dels Mossos d’Esquadra. La dona havia llençat la cadena a terra, però es va poder recuperar en el mateix moment i l’autora va ser detinguda.

La col·laboració ciutadana ha estat cabdal per tal de detenir l’autora i recuperar el botí.
La detinguda, sense antecedents policials previs, va passar a disposició judicial l’endemà i el jutjat en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.