Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí

Imagen noticia
Una vintena de concerts pel festival musical RRandom
22 de junio de 2018
Imagen noticia
Èxit de la primera edició de Vespres a l’era de Can Xercavins
26 de junio de 2018

Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí

Imagen noticia

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Rubí van detenir el 20 de juny un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Rubí, com a presumpte autor de dos robatoris a domicilis comesos els dies 4 i 13 de juny a Sant Cugat del Vallès i Rubí respectivament.

El modus operandi es repetia en tots el casos: els lladres violentaven el bombí de la porta d’accés per accedir a l’interior i endur-se joies i material electrònic, especialment televisors.

El 15 de juny, els agents van identificar un home, amb diversos antecedents per robatori. En l’escorcoll se li van trobar diverses targetes de titulars diferents, algunes de les quals havien estat sostretes en aquests domicilis violentats. A partir d’aquest moment i mitjançant una exhaustiva i curosa anàlisi de la informació, els agents de la unitat d’investigació van poder establir la connexió amb els robatoris i imputar-li la seva autoria, juntament amb una segona persona.

El dia 20 de juny els agents van detenir aquest home que va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia de Rubí el dia 22 de juny. A hores d’ara la investigació continua oberta i no es descarta la detenció del segon identificat, també amb nombrosos antecedents per robatoris.