Detingut un rubinenc que estafava venent material de construcció per internet

Imagen noticia
Més de 6.000 persones utilitzen la pista de gel
28 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Casal Popular, ple de gom a gom durant les funcions nadalenques de l’obra ‘Els Pastorets’
2 de enero de 2018

Detingut un rubinenc que estafava venent material de construcció per internet

Imagen noticia

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han detingut a Rubí un home que presumptament va obtenir més de 42.000 euros en 42 estafes a través d’anuncis a internet de venda de material de construcció que no enviava als clients.

Segons fonts policials, l’home tenia coneixement tècnic del material de construcció que venia, ja que havia treballat en el sector. També tenia un nivell alt de coneixements informàtics, ja que va crear les seves pròpies pàgines web per vendre els productes i crear diversos tipus de factures.

La forma d’operar del detingut consistia a informar els compradors, després que aquests haguessin fet la transferència, que no podia fer l’entrega de material perquè no disposava d’estoc suficient, per problemes de logística o bé per incompliment dels proveïdors. La intenció de l’estafador era perllongar el temps d’espera perquè les víctimes desistissin en les seves pretensions i només quan tenia coneixement que havien presentat una denúncia, es posava en contacte per efectuar la devolució dels diners.

La persecució del presumpte estafador, que s’ha fet conjuntament amb els dos cossos de seguretat de l’estat, ha estat difícil, ja que les denúncies estaven repartides per múltiples jutjats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *