El Mag Rubisenc obrirà les portes del seu laboratori al Castell del 2 al 4 de gener

Imagen noticia
Més de 6.000 persones utilitzen la pista de gel
28 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Casal Popular, ple de gom a gom durant les funcions nadalenques de l’obra ‘Els Pastorets’
2 de enero de 2018

El Mag Rubisenc obrirà les portes del seu laboratori al Castell del 2 al 4 de gener

Imagen noticia

El Mag Rubisenc obrirà les portes del seu laboratori del Castell els dies previs a l’arribada dels Reis d’Orient perquè els infants de la ciutat puguin lliurar-li les seves cartes. Els nens i nenes tindran ocasió de visitar el campament de l’emissari de Ses Majestats els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 16.30 i les 20.30 hores.

Segons el consistori, amb l’objectiu de “garantir la màxima comoditat dels assistents”, enguany es tornaran a entregar tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants presents -de 0 a 12 anys- amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta d’assistents. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Els nens i nenes podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar panderetes de Reis, destinades a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Per segon any consecutiu, els infants també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

Com és habitual, l’estada al Castell estarà amenitzada per l’espectacle del grup Xarop de Canya.

Noves polseres identificatives
L’obertura del campament del Mag Rubisenc anticipa l’arribada dels Reis i l’esperada Cavalcada, que tornarà a recórrer els carrers de la ciutat el 5 de gener. Com a gran novetat d’aquest any, el servei de Protecció Civil de l’Ajuntament posarà a disposició de les famílies polseres identificatives per als infants amb l’objectiu de facilitar el retrobament amb els seus acompanyants en cas que es perdin. Aquests elements es poden recollir ja de forma gratuïta a la recepció de l’Ajuntament i també es distribuiran al campament del Mag Rubisenc, del 2 al 4 de gener, i a l’Escardívol el mateix dia 5.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *