Detinguts tres veïns de Rubí com a membres d’un grup criminal dedicat a robatoris en habitatges

Imagen noticia
Comerç Rubí es defensa de les crítiques que titllen de masclista una campanya comercial
16 de marzo de 2018
Imagen noticia
El Ford T de bombers de Rubí no falla en la seva cita amb el Rally de Sitges
20 de marzo de 2018

Detinguts tres veïns de Rubí com a membres d’un grup criminal dedicat a robatoris en habitatges

Imagen noticia

Els Mossos d\’Esquadra han desactivat i detingut un grup criminal format per tres homes de nacionalitat xilena i veïns de Rubí que es dedicaven a cometre robatoris amb força a l\’interior de domicilis de municipis de l\’àrea metropolitana.

La investigació es va iniciar gràcies a un testimoni d\’un dels robatoris, que va observar la fugida d\’un individu en un vehicle de lloguer. A partir de la informació, els investigadors van identificar i localitzar els membres del grup delictiu. Arran de diferents vigilàncies, es va poder relacionar les tres persones amb 5 robatoris, que sempre realitzaven escalant l\’edifici per forçar finestres o portes de balconades i accedir a l\’interior dels habitatges.

El 2 de març, la policia va desplegar un operatiu a Ripollet, on van detenir els membres del grup quan sortien de robar d\’un domicili, amb les joies sostretes encara a les butxaques. L\’endemà, es va realitzar una entrada i registre en el pis de Rubí on vivien i es van recuperar un total de 200 joies i 40 rellotges d\’alta gamma.

Fins al moment, els Mossos han relacionat els tres detinguts amb 12 robatoris amb força en domicilis en diferents localitats com Rubí, Sabadell, Cerdanyola, Ripollet, La Garriga, Montornès i Sant Cugat. La investigació segueix oberta per tal d\’esbrinar si els detinguts estan relacionats amb més robatoris a domicilis a partir del material recuperat.

Els tres detinguts han entrat a la presó preventiva per ordre de l\’autoritat judicial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *