Deu dies de dol oficial per les persones mortes per coronavirus a Espanya

Imagen noticia
Polèmica pel cobrament als restauradors de la taxa de les terrasses
27 de mayo de 2020
Imagen noticia
Els rubinencs es podran moure per tota l’àrea metropolitana a partir de dilluns
29 de mayo de 2020

Deu dies de dol oficial per les persones mortes per coronavirus a Espanya

Imagen noticia

L’estat espanyol ha decretat deu dies de dol oficial per les víctimes mortals de la pandèmia de coronavirus, que ja són més de 27.000. A Rubí, es desconeix el nombre de persones que han mort amb covid-19, ja que les administracions no faciliten aquesta dada.

Coincidint amb l’inici del dol oficial, Rubí, com moltes altres poblacions, va realitzar ahir al migdia un minut de silenci a la plaça Pere Aguilera. Les persones que hi van assistir, principalment el govern i alguns treballadors municipals, ho van fer amb mascareta i guardant les distàncies de seguretat.

Agraïment a Protecció Civil
D’altra banda, el mateix dimarts al vespre, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, va lloar la tasca de Protecció Civil en un acte que es va celebrar per agrair la feina que han fet la vintena de persones de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí. Durant aquests dies: «El vostre suport ens ha permès treballar conjuntament per implementar les mesures de prevenció de la covid-19 durant la crisi sanitària dels darrers mesos», ha explicat l’alcaldessa.

Entre les tasques que ha desenvolupat Protecció Civil durant les darreres setmanes, hi ha el repartiment de mascaretes entre la ciutadania. Com a gest d’agraïment, l’Ajuntament ha lliurat una mascareta corporativa al cos de voluntaris.