El nombre de persones amb covid-19 a Rubí s’apropa als 2.500

Imagen noticia
Polèmica pel cobrament als restauradors de la taxa de les terrasses
27 de mayo de 2020
Imagen noticia
Els rubinencs es podran moure per tota l’àrea metropolitana a partir de dilluns
29 de mayo de 2020

El nombre de persones amb covid-19 a Rubí s’apropa als 2.500

Imagen noticia

Les dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya indiquen que la quantitat de persones infectades pel coronavirus continua augmentant de forma important a Rubí, especialment pels casos sospitosos diagnosticats. En canvi, el nombre de casos positius s’ha estancat.

Ara mateix hi ha a Rubí 539 casos que han donat positiu en covid-19 en un test ràpid o PCR, dels quals 328 són dones i 211 són homes. Pel que fa als casos sospitosos, ja n’hi ha 1.955, dels quals 1.268 són dones i 687 són homes. Aquests casos han estat diagnosticats pels facultatius i, o bé no se’ls ha fet la prova o aquesta ha donat un resultat negatiu. En els darrers quinze dies, el nombre de casos positius només ha augmentat en 6, però en el mateix període s’han diagnosticat 469 nous casos de persones sospitoses de covid-19.

Pel que fa a les dades oficials de defuncions, ni l’Ajuntament ni la Generalitat han informat sobre quantes persones han mort pel virus a la ciutat. El Departament de Salut sí que ofereix les dades comarcals, que indiquen que al Vallès Occidental han mort 1.365 persones per l’epidèmia, sent la tercera comarca amb més mortalitat de Catalunya.