Diverses celebracions al voltant de la Castanyada i Halloween a la ciutat

Imagen noticia
Presentació del llibre il·lustrat ‘Qui soc avui?’ a Lectors al tren! Espai de llibres
25 de octubre de 2018
Imagen noticia
El Congrés Rubí Brilla apunta l’economia circular com l’impuls definitiu pel canvi de model energètic
29 de octubre de 2018

Diverses celebracions al voltant de la Castanyada i Halloween a la ciutat

Imagen noticia

Els rubinencs podran gaudir en els pròxims dies de diverses activitats relacionades amb la Castanyada i Halloween. Les propostes s’adrecen a tot tipus de públics ─infants, joves i adults─ i es distribueixen per diferents punts de la ciutat.

Rubí Jove organitzarà el ja tradicional túnel del terror a l’Espai Jove Torre Bassas. L’activitat, per a la qual ja s’han exhaurit les invitacions, arriba amb el títol Circus Klaun. Dijous va tenir lloc la primera sessió i la segona serà aquest divendres de 17 a 20 hores. A més, també ha programat un cicle de pel·lícules de terror els dies 8, 15, 22 i 29 de novembre.

Els equipaments culturals també seran l’escenari de diverses activitats vinculades a la Castanyada. Aquest dissabte a les 11 hores, la Biblioteca se sumarà a la celebració amb l’activitat en anglès Music & Halloween, per a infants d’1 a 7 anys. El mateix dia a les 12 hores, l’Ateneu acollirà l’espectacle ‘La castanyera perduda’ per a infants a partir de 3 anys, dins el cicle Teatre per a petita infància.

La Castanyada als barris
En el marc del projecte Fem Barri, la plaça de Ca n’Oriol acollirà el 29 d’octubre una festa de la Castanyada que comptarà amb la participació de les entitats veïnals de la zona, la Colla Gegantera i el Casal Diari de l’Escola Teresa Altet, així com altres entitats i associacions del barri. La proposta arrencarà a les 17 hores amb l’espectacle ‘Màgia per la Castanyada’ i continuarà amb tallers per a infants. Tampoc hi faltaran les tradicionals castanyes, que preparen l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol i l’Associació de Propietaris Rubí 128.

El 31 d’octubre, la celebració es traslladarà al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla. L’entitat veïnal del barri, la Colla Gegantera del Pinar i el Centre Obert Compartir col·laboraran en una festa que s’iniciarà a les 17.30 hores i que inclourà l’espectacle ‘Màgia per la Castanyada’, tallers de maquillatge, un espai de tatuatges d’aerografia i un photocall de Halloween. La celebració estarà ambientada per infants i joves del barri, i es repartiran castanyes.