La SoniK torna a organitzar el Kastanyasso Festival

Imagen noticia
Presentació del llibre il·lustrat ‘Qui soc avui?’ a Lectors al tren! Espai de llibres
25 de octubre de 2018
Imagen noticia
El Congrés Rubí Brilla apunta l’economia circular com l’impuls definitiu pel canvi de model energètic
29 de octubre de 2018

La SoniK torna a organitzar el Kastanyasso Festival

Imagen noticia

El Kastanyasso Festival va ser el primer festival de La SoniK, l’esdeveniment amb el qual es va donar a conèixer ara fa un any aquesta entitat juvenil. Es tracta d’un festival musical variat, on actuen tant cantautors, com bandes, com DJ. El festival es realitza com a celebració del dia de la Castanyada, però també coincideix amb l’aniversari de l’agrupació juvenil.

Aquest any, per celebrar el primer any de vida com a associació musical, el festival tornarà a realitzar-se a la plaça del Doctor Guardiet el pròxim dimecres 31 d’octubre i comptarà amb diverses actuacions.

Els artistes convidats en aquesta segona edició seran Soak in Bleach (grup rubinenc de grunge/rock), Adala – Blank Fosk (projecte personal del músic barceloní Guillem Simó, reggae clàssic en català), Bounties (banda d’indie rock terrassenca), Cris Blasco & Pat Sol (duet femení cantautora-intèrpret de llenguatge de signes), DJ Partisana (DJ influenciada en els sons jamaicans), Hariatz (DJ de La SoniK) i, finalment, hi haurà un ‘warm up’ (escalfament) a càrrec de La SoniK DJs.

El festival, que arrencarà a les 18 hores i s’allargarà fins a les 2 hores de la matinada, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i el CRAC.